TUOTESUOSITUS: PURO SUOJA-SILMÄTIPAT

Tavallisimpia kuivasilmäisyyden oireita ovat kirvely, roskan tai kuivuuden tunne, polttelu, kutina ja vuotavat silmät. Silmät voivat punoittaa ja väsyä herkästi, tai näöntarkkuus vaihtelee. Oireita pahentavat kuiva ilma, tuuli, vetoisuus, tehokas ilmastointi ja kuumuus, koska ne lisäävät veden haihtumista silmän pinnalta.

Puro Suoja -silmätipat ovat kätevässä pullossa, joka säilyy puoli vuotta avattuna, mutta se on kuitenkin säilöntäaineeton. Se soveltuu siis myös pitkäaikaiseen käyttöön ja piilolinssien käyttäjille. Pakkaus on hyvin informatiivinen ja tiedot on ilmaistu selkeästi. Pulloa on myös mukava käyttää. Tippa tulee ulos helposti ja pullo on pehmeä, joten suurta puristusvoimaa ei tarvita.

Puro Suoja -silmätipalla on neljä kosteuttavaa ja voitelevaa ainesosaa: omegaöljy, trehaloosi, hyaluronaani ja glyseroli. Valmisteen koostumus on ilahduttavan kevyt, vaikka tuote onkin pitkävaikutteinen ja helpottaa vaikeankin kuivasilmäisyyden oireita. Tipat eivät myöskään kirvele silmiin tiputettaessa ja tipat tuntuvat miellyttäviltä.

Purosarjan tuotteilla on Allergia- ja Astmaliiton tunnus. Tuotteet valmistetaan Liedossa. Kotimaiset PuroSilmille®-tuotteet on kehitetty uusimman tutkimustiedon pohjalta katkaisemaan kuivasilmäisyyden kierre ja lievittämään jo syntyneitä kuivasilmäisyyden oireita ja merkkejä. Puro™-tuotteet pitävät tutkitusti huolta silmien hyvinvoinnista. Valikoimastamme löydät hoitavat ja ennaltaehkäisevät silmiä kosteuttavat silmätipat ja suihkeet. Loput sarjan tuotteet löydät tästä