VERKKOAPTEEKIN TOIMITUSTAVAT

 

Nouto Rauman 1. Apteekista. Maksuton. Tämä toimitustapa sopii myös kylmäsäilytettäville reseptilääketoimituksille sekä kiireellisille toimituksille. Näytäthän noudon yhteydessä henkilöllisyystodistuksesi. Voit lähettää myös asiamiehen puolestasi asioimaan. Anna tällöin kelakorttisi ja täytetty valtakirja mukaan puolesta asioivalle. Valtakirjapohjan saat TÄSTÄ >>

 

Nouto pääapteekin noutoautomaatista. Maksuton. Noutoautomaatti sijaitsee apteekin edessä. Noutoautomaattinoudot K-Citymarket Rauman aukioloaikoina. Ei kylmäsäilytettävien tilausten toimitusta. Saat matkapuhelimeesi noutokoodin, joka syötetään noutoautomaattiin. Viemme tilauksen noutoautomaattiin tilauksen käsittelypäivänä, mikäli tuotetta on varastossa.

 

Apteekin kotiinkuljetus lähialueelle. Maksu 9,00 €. Kotiinkuljetus Rauman 1. Apteekilta tilausta seuraavana arkipäivänä, ota yhteys apteekkiin klo 16 mennessä puhelimitse sopiaksesi toimitusajasta. Käytämme apteekin omaa kuljettajaa. Kuljetukset lähialueille noin 5 km apteekista. Tämä toimitustapa sopii myös kylmäsäilytettäville reseptilääketoimituksille. 

 

Nouto Otan sivuapteekista. Maksuton. Tilaus käsitellään Rauman 1. Apteekissa ja valmis verkkoapteekkitilaus viedään Otan sivuapteekkiin. Tämä toimitustapa sopii myös kylmäsäilytettäville reseptilääketoimituksille.

 

Postipaketti eli nouto Postista. Maksu 5,90 €. Nouto Postin toimipisteestä. Toimitukset 35 kg asti. Ei kylmäsäilytettävien tilausten toimitusta, ei kotiinkuljetusta. Pakkaamme tilauksen tarvittaessa useampaan pakettiin, mikäli toimitus ei mahdu yhteen. KAMPANJA-AIKANA MAKSUTON. HUOM! Tämä toimitustapa ei ole saatavilla lääkkeitä sisältäville lähetyksille pakkaskaudella.

 

Postipaketti eli nouto Postin pakettiautomaatista.  Maksu 5,90 €, toimitukset 35 kg asti. Ei kylmäsäilytettävien tilausten toimitusta, ei kotiinkuljetusta. Pakkaamme tilauksen tarvittaessa useampaan pakettiin, mikäli toimitus ei mahdu yhteen. KAMPANJA-AIKANA MAKSUTON. HUOM! Tämä toimitustapa ei ole saatavilla lääkkeitä sisältäville lähetyksille pakkaskaudella.

 

Etanolia ja isopropyylialkoholia sisältävät käsidesi- ja desinfiointivalmisteet toimitamme vain apteekista tai apteekin omalla kotiinkuljetuksella.

Kylmäsäilytyksen vaativat reseptivalmisteet toimitamme toistaiseksi vain apteekista noutamalla tai apteekin omalla kotiinkuljetuksella. Emme valitettavasti toimita kylmäsäilytettäviä itsehoitovalmisteita.

 

 

MAKSUTAVAT

 

Maksupalvelun välittäjä

 

 

Verkkopankit

Maksutavat (Nordea, OP, Danske Bank, Aktia, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken, S-Pankki, Handelsbanken, POP-Pankki)

 

 

 

Luotto- ja pankkikortit 

Maksutavat (VISA, MasterCard, American Express)

 

 

Mobiilimaksaminen

MobilePay, Pivo, Siirto

 

 

Laskutusominaisuutta emme valitettavasti tarjoa toistaiseksi.