Apteekkarin terveiset

 

Verkkoapteekkimme on avoinna 24/7, tee ostoksesi, kun Sinulle parhaiten sopii! Rauman Ensimmäisessä Apteekissa ja Otan sivuapteekissa Sinua palvelee iloinen ja palvelualtis henkilökuntamme. Palvelemme myös S-Market Kehätien palvelupisteessä.

Arvoihimme kuuluvat avoimuus, vastuullisuus, laadukas palvelu ja jatkuva kehittyminen. Visionamme on tarjota parasta asiakaskokemusta Raumalla.  

Verkkoapteekkimme digistrategian mukaisesti haluamme tarjota Sinulle aina aitoa, personoitua ja sujuvaa verkkokauppa-asiointia. Haluamme vastata asiakaskokemuksen vaatimuksiin parhaalla, mahdollisella tavalla. Teemme töitä palveluntasomme parantamiseksi joka päivä Sinun parhaaksesi. Kuuntelemme mielellämme, missä vastasimme tarpeisiisi ja missä meillä on vielä kehitettävää.

Olet aina tervetullut asioimaan kanssamme. Olemme täällä Sinua varten!

Apteekkari Päivi Järvelä

 

Lääkehoidon arviointi

 

Varmista lääkehoidon kokonaisuus lääkehoidon arviointipalvelulla!

  • Epäiletkö, että käyttämäsi lääke aiheuttaa sinulle terveyshaittaa tai sivuvaikutuksia?
  • Mietitkö, onko uusi lääke tai ravintolisä yhteensopiva muiden lääkkeittesi kanssa?
  • Onko sinulla huoli omasta tai omaisesi lääkehoidon kokonaisuudesta?

Lue lisää LHA- ja verkkofarmaseuttimme Armin palvelukuvauksesta tästä >>

 

Otan sivuapteekki

 

Otan sivuapteekki palvelee Sinua osoitteessa Syväraumankatu 5, 21600 Rauma.

Sivuapteekinhoitaja Mikaela palvelee Sinua yhdessä teknisen Piian kanssa arkisin klo 9-17, apunaan vaihtuva farmasisti ja tekninen.

Haavanhoitaja ja seksuaaliterveysvastaava

Apteekissamme työskentelee haavanhoitaja ja seksuaaliterveysvastaava, Minna. Hän auttaa mielellään Sinua haavanhoidon ja seksuaaliterveystuotteiden valintaan liittyvissä kysymyksissä ja löytää Sinun tarpeillesi sopivan tuotteen. Seksuaaliterveystuotteiden valikoimaan pääset tästä >>