KERÄILYLAHJAT:

 

1.) Arabian Muumi -klassikkomuki 75 v- juhlaleimalla (erikoiserä, kokoelmassa 21 erilaista mukia. Mukin hahmo ei valittavissa).

2.) Marimekon Siirtolapuutarha-tyynynpäällinen (50x50 cm)

3.) Fiskarsin Essential -yleisveitsi ja -veitsenteroitin

4.) Orionin tuotteita puuvillakassissa (Biorion shampoo 100 ml, Biorion hoitoaine 100 ml, DeviSol Fruity 10 mikrog 200 tabl, Posivil FluZink Anis 40 tabl). Tuotteet voivat vaihdella.

5.) Aineeton lahja: 40 kg sinilevää pois Itämerestä. Orion lahjoittaa puolestasi #MEIDÄNMERI -kampanjalle

 

Mobiilikeräilijöille on neljä ylimääräistä tuotelahjavaihtoehtoa:

6.) 3kk katseluaikaa ruutu.fi:ssä.

Saat koodin puhelimeen valitessasi tämän tuotelahjavaihtoehdon    TAI

7.) 2 kk kuunteluoikeutta Storytellin äänikirjoihin.

Saat koodin puhelimeen valitessasi tämän tuotelahjavaihtoehdon     TAI

8.) Fiskarsin kierrätysmuovista valmistetut sakset (kahvat ovat biokomposiittia)  TAI

9.) Marimekon Kaika Räsymatto -pussukka.

 

KERÄILYSÄÄNNÖT

1. Osta apteekista vähintään 6 kampanjaan kuuluvaa Orionin tuotetta (yli 9 € arvoinen Orionin vapaan kaupan tuote, ei lääke), saat leiman jokaisesta apteekin kassalla paperiseen keräilykorttiin tai mobiilikeräilykortin. Voit valita joko paperisen keräilykortin tai mobiilikeräilykortin. Ilmoita verkkoapteekkitilauksessasi, kummalla tavalla haluat kerätä.

2. Rastita haluamasi tuotelahja (1. - 4.) tai aineeton lahjoitus (5.) paperiseen keräilykorttiin. Mikäli rasti puuttuu, lahjoitus ohjataan John Nurmisen Säätiön työhön Itämeren ja sen kulttuuriperinnön pelastamiseen (www.meidänmeri.fi). Kirjoita yhteystietosi paperiseen keräilykorttiin ja leikkaa kortti irti.

Postimaksu on maksettu valmiiksi.

Lähetä paperinen keräilykortti postitse 22.1.2021 mennessä.

tai

ilmoita mobiilikeräilykorttien koodit osoitteeseen orionkeraily.fi

tai

llmoita verkkoapteekkitilauksesi yhteydessä, minkä tuotelahjan (1.-4.) haluat apteekista, jos ostat kerralla 6 Orionin keräilykampanjaan kuuluvaa tuotetta. Tuotelahjoja on jaossa apteekista ajalla 2.11.2020-3.1.2021.

3. Orion lähettää tuotelahjan sinulle 6 viikon kuluessa postipakettina ilmoittamaasi postitoimipaikkaan, josta saat saapumisilmoituksen.

Toimitamme vain Suomeen. Apteekki ei käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Tutustu Orionin tietosuojakäytäntöön www.orion.fi/tietosuoja.

Jos sinulla on kysyttävää keräilykampanjaan liittyen, ota yhteyttä: kerailykampanja@orion.fi tai 050 966 2010 (ark. klo 9-15)