KERÄILYSÄÄNNÖT:                                     

1.) Osta apteekista vähintään 6 kampanjaan kuuluvaa Orionin itsehoitotuotetta. Kampanja ei koske lääkkeitä, SV-korvattavia perusvoiteita eikä eläintuotteita. Yhdestä tuotteesta voi saada vain yhden leiman, vaikka tuotteen hinta ylittäisi 18 €. Saat leiman jokaisesta kampanjatuotteesta paperiseen keräilykorttiin tai mobiilikeräilykortin. Ilmoita verkkoapteekkitilauksessasi, kummalla tavalla haluat kerätä.  Mikäli tieto puuttuu, lähetämme paperisen keräilykortin. Ilmoita mobiilikeräilykorttien koodit osoitteeseen orionkeraily.fi.

2.) Jos ostat kerralla 6 Orionin keräilykampanjaan kuuluvaa tuotetta verkkoapteekista, valitse haluamasi keräilylahja ostoskoriin. Keräilylahjan saa apteekista heti mukaan ajalla 1.5.-4.7.2021. Mobiilikeräilijöille on kaksi ylimääräistä keräilylahjavaihtoehtoa: Supla ääni- ja e-kirjat 2 kk tai Ruutu+ -katseluoikeus 3 kk. Saat koodin puhelimeesi valitessasi tämän keräilylahjan. Myös mobiilikeräilijä saa halutessaan aineellisen keräilylahjan suoraan apteekista mukaansa kuudella koodilla. Mobiilikeräilijän tulee näyttää tällöin kerätyt koodit puhelimestaan apteekin kassalla.   

3.) Jos haluat postittaa keräilykortin, lähetä kuudella leimalla leimattu paperinen keräilykortti postitse 19.7.2021 mennessä (postimaksu on maksettu valmiiksi). Keräilylahja lähetetään sinulle 6 viikon kuluessa postipakettina ilmoittamaasi postitoimipaikkaan, josta saat saapumisilmoituksen.

4.) Apteekki ei käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Tutustu Orionin tietosuojakäytäntöön www.orion.fi/tietosuoja. Jos sinulla on kysyttävää keräilykampanjaan liittyen, ota yhteyttä: kerailykampanja@orion.fi tai 050 966 2010 (ark. klo 9-15)