Hellävaraista puhdistusta - täysin uudistunut Favora-puhdistuslinja!

Ihon puhdistus on ihonhoidon perusta. Huolellinen puhdistaminen aamuin illoin auttaa pitämään ihon raikkaana, terveenä ja pehmeänä. Täysin uudistuneessa Favora-puhdistuslinjassa tuotteet puhdistavat ihon tehokkaasti, mutta hellävaraisesti ihoa kuivattamatta. Tuotteiden koostumukset ovat uudistuneet ja pakkausdesign on entistä raikkaampi. Nyt linjasta löytyy myös paljon toivottu misellivesi.

Puhdistuslinjan tuotteiden siedettävyys on testattu dermatologisesti ja niillä on Allergiatunnus. Uudistuneet Favora puhdistustuotteet sopivat kaikille, mutta kehitystyössä huomioitiin erityisesti herkkäihoisten tarpeet. Tuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia sekä vegaanisia ja niillä on Avainlippu.

Favora hellävarainen puhdistusvaahto puhdistaa ihon ja vesiliukoisen meikin hellävaraisesti ja tehokkaasti ihoa kuivattamatta.

Favora hellävarainen puhdistusgeeli on ihon toimintoja tasapainottava ja koostumus sopii erityisesti normaalille ja sekaiholle.

Favora hellävarainen kasvosuihke on kosteuttava ja virkistävä suihke kasvojen iholle puhdistuksen viimeistelyyn ja ihon raikastukseen Favora hellävarainen misellivesi kosteuttaa ja puhdistaa ihon poistaen vesiliukoisen meikin sekä epäpuhtaudet jättäen ihon pehmeäksi ja raikkaaksi. Favora hellävarainen 2-in-1 kasvokuorinta, jolla on kaksi käyttötapaa; entsymaattinen vaikutus erittäin herkälle iholle ja mekaaninen kuorinta normaalille iholle.