HYVÄ ASIAKKAAMME, 

Pyydämme välttämään asiointia apteekissa, mikäli olet flunssainen. Mikäli apteekkiasiointi on välttämätöntä etkä saa toista asioimaan puolestasi, voit asioida apteekissamme paikan päällä tai käyttää uutta verkkoapteekkiamme. Pyydämme tällöin suojaamaan itsesi hengityssuojaimella tai huivilla sekä pukemaan muovihanskat tai käsineet ennalta. Yskiessäsi yskithän hihasi yläosaan. Kiitämme sinua tästä huomaavaisuudesta.

Apteekeissamme on desinfiointipiste. Kortilla maksaessasi lähimaksulla hoidat maksut kätevästi. Huolehdithan riittävästä etäisyydestä (2 m) toisiin ihmisiin. 

Reseptilääkkeitä hankittaessa puolesta asioivalla pitää olla mukanaan potilaan Kela-kortti ja tieto noudettavista lääkkeistä. Suomi.fi -palvelussa voi tehdä myös puolesta asioinnin valtuutuksen.

Itsehoitolääkkeiden kertaoston määrä on rajoitettu suurimpaan yksittäiseen hyväksyttyyn itsehoitopakkauksen lääkemäärään eli kerralla voi ostaa samaa lääkeainetta sisältävää valmistetta vain yhden isoimman pakkauskoon. Voimme toimittaa asiakkaalle vain yhden pakkauksen kerrallaan, vaikka lääkettä menisi useammalle henkilölle. Noudatamme tässä Fimean ohjeistusta.

Kertauksena esitämme, mikäli et pääse itse apteekkiin asioimaan:

Pyydä läheistä asioimaan puolestasi apteekissa. Asiamiehesi noutaa lääketilauksen kelakorttia vastaan. Tilaus maksetaan kassalla tai mikäli olet laskutusasiakas, saat tilauksesi laskulle.   TAI

Käytä uutta verkkoapteekkiamme.  

Huomioithan, että reseptilääkkeillä tulee olla sähköinen resepti (erityislupavalmisteissa sähköistetty resepti tähän apteekkiin).

Verkkoapteekista ei voida toimittaa  

  • huumeeksi luokiteltavia valmisteita
  • pienintä pakkauskokoa suurempia toimituksia PKV-lääkkeistä
  • Mustanparran yskäntippoja, Recipektiä eikä Katapektiä (itsehoitolääkkeitä)
  • itsehoitolääkkeitä, jolla on sama vaikuttava lääkeaine, enemmän kuin suurin, yksittäinen pakkauskoko
  • eläimille tarkoitettuja reseptilääkkeitä

Etanolia ja isopropyylialkoholia sisältävät käsidesi- ja desinfiointivalmisteet toimitamme vain apteekista tai apteekin omalla kotiinkuljetuksella.

Kylmäsäilytyksen vaativat reseptivalmisteet toimitamme toistaiseksi vain apteekista noutamalla tai apteekin omalla kotiinkuljetuksella. Emme valitettavasti toimita kylmäsäilytettäviä itsehoitovalmisteita.

Itsehoitolääkkeiden kertaoston määrä on rajoitettu suurimpaan yksittäiseen hyväksyttyyn itsehoitopakkauksen lääkemäärään. Voimme toimittaa asiakkaalle vain yhden pakkauksen kerrallaan, vaikka lääkettä menisi useammalle henkilölle. Noudatamme tässä Fimean ohjeistusta.