PROWIPES DESINFIOINTIPYYHE 25KPL

Alkoholiton, puhdistava desinfektiopyyhe terveydenhuollon laitteille ja tarvikkeille, joilla ei läpäistä ihoa tai limakalvoja sekä terveydenhuollon hoitoympäristöjen pinnoille. Vaikuttavina aineina triamiini ja kvaternääriset ammoniumyhdisteet, joiden yhteisvaikutus takaa erinomaisen desinfektiotehon. Pyyhkeet eivät sisällä alkoholeja tai PHMB:tä. Laadukas kansimekanismi takaa, että pakkaus on helposti avattavissa ja suljettavissa uudestaan. Noudata valmistajan antamaa laitteen tai välineen puhdistus- ja desinfiointiohjetta.

pH: 10

Koko: 20 x 30 cm

Tuotekortti tästä >>

Turvallisuustiedote tästä >>

Alkuperämaa: Iso-Britannia

Valmistuttaja: Berner

Tuotetta varastossa
SKU:
0480-20000420
19,00 €
Alkoholiton, puhdistava desinfektiopyyhe terveydenhuollon laitteille ja tarvikkeille, joilla ei läpäistä ihoa tai limakalvoja sekä terveydenhuollon hoitoympäristöjen pinnoille.
Käytä suojakäsineitä (butyylikumi tai nitriilikumi). Noudata desinfioitavan välineen tai kohteen valmistajan ohjetta soveltuvista desinfektioaineista. Tarkista, että pakkauksen säilyvyysaika on voimassa. Jos pinta on likainen, käytä yksi pyyhe ensin puhdistamiseen ja toinen pyyhe desinfektioon. Desinfioi kädet ja pue suojakäsineet. Ota pyyhe ja sulje pakkaus huolellisesti. Pyyhi pinta, anna kuivua, älä kuivaa. Tuote vaahtoaa pyyhkimisen aikana ja vaahto häviää, kun pinta on kuivunut. Laita käytetty pyyhe suoraan jätteisiin. Riisu suojakäsineet ja desinfioi kädet. HUOM! Merkitse pakkaukseen päivä, jolloin pakkaus on avattu ensimmäisen kerran. Varottava aineen joutumista silmiin. Ärsyttää silmiä ja ihoa.
Pakkaukset ja pyyhkeet ovat kierrätettäviä. Pyyhkeiden materiaali on 50 g non-woven polyesteri. Pakkaukset ovat PET/PE-muovia. Sekä pyyhkeet että pakkaukset ovat kierrätettäviä ja voidaan hävittää energiajätteenä.
2-Aminoetanoli < 1 % Didekyylimetyyliammoniumkloridi < 1 % N-(3-Aminopropyl)-N-dodecylpropane-1,3-diamine < 1 % Alkoholietoksylaatti
HUOM! Merkitse pakkaukseen päivä, jolloin pakkaus on avattu ensimmäisen kerran. Säilyvyys avaamattomana 3 vuotta valmistuksesta ja 6 kuukautta avaamisen jälkeen.
Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytettävä 5-40 °C lämpötilassa. Suojattava jäätymiseltä.
20x30 cm
Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:PROWIPES DESINFIOINTIPYYHE 25KPL
Arvostelusi