Orion perusvoiteet -kaikki, mitä iho kaipaa. Jokainen perusvoide on Orionin lääketehtaan tietämyksen ja ihotautilääkäreiden käytännön kokemukseen perustuvan yhteistyön tulos.

Syyskuun tarjouksessa Aqualan L, Aqualan Duo ja Aqualan Plus 200 g, Carbalan ja Carbalan Plus 200 g, Ceralan ja Ceralan Plus 100 g ja Ceralan pesuöljy.

 

Kosteuttavat perusvoiteet ovat kevyitä, ihoon nopeasti imeytyviä. Ne sopivat hyvin normaalin ja kuivan ihon kosteuttavaksi perusvoiteeksi sekä myös atooppisen ihon perusvoiteeksi silloin, kun iho voi hyvin.

Erikoisperusvoiteet ovat notkeita ja hyvin imeytyviä perusvoiteita, joiden koostumus on suunniteltu vaikuttamaan ihon läpäisyesteeseen lisäten siihen rasva-aineita. Näiden voiteiden avulla mm. kuiva, atooppinen ja vanheneva iho pystyy säilyttämään oman, luonnollisen kosteutensa paremmin.

 1. CARBALAN PLUS PERUSVOIDE 200 g
  Tarjoushinta 10,37 € Normaalihinta 12,20 €
 2. CERALAN PLUS PERUSVOIDE 100 g
  Tarjoushinta 12,58 € Normaalihinta 14,80 €
 3. CARBALAN PERUSVOIDE 200 g
  Tarjoushinta 10,37 € Normaalihinta 12,20 €
 4. CERALAN PERUSVOIDE 100 g
  Tarjoushinta 12,58 € Normaalihinta 14,80 €

Pesuöljyt. Ihon pesu voi kuivattaa ihoa, aiheuttaa kireyttä ja jopa hilseilyä. Orionin perusvoideperheeseen kuuluu siksi myös voidemainen, miellyttävästi vaahtoava pesuöljy normaalille, kuivalle ja atooppiselle iholle. Sisältää runsaasti kosteuttavia öljyjä, keramideja sekä hellävaraisesti peseviä ainesosia.