Histec 10 mg tabletti ja imeskelytabletti. Kausiluonteiseen ja ympärivuotiseen allergiseen nuhaan liittyviin nenä- ja silmäoireisiin sekä pitkäaikaisen nokkosihottuman hoitoon. Vaikuttava aine: setiritsiini. Annostus: Aikuiset ja yli 12-vuotiaat: 1 tabletti/imeskelytabletti kerran vuorokaudessa. 6–12 vuotiaat: 1/2 tablettia/imeskelytablettia 2 kertaa vuorokaudessa. Älä käytä lääkettä, jos olet allerginen setiritsiinille tai lääkkeen muille aineille, jos sinulla on munuaissairaus, olet raskaana tai imetät. Pakkaukset: 10, 30 ja 100 tablettia, 14 ja 28 imeskelytablettia. Itsehoitolääke. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen.

Fexorin 120 mg tabletti. Kausiluonteisen allergisen nuhan oireiden lievittämiseen. Vaikuttava aine: feksofenadiini. Annostus: Aikuiset ja yli 12-vuotiaat: 1 tabletti kerran vuorokaudessa ennen ateriaa. Kysy Fexorinin käytöstä lääkäriltäsi, jos sinulla on munuais-, maksa-, sydän- tai verenpainesairaus, olet raskaana tai iäkäs. Ei imettäville äideille. Pakkaukset: 10 ja 30 tablettia. Itsehoitolääke. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen.

Mometason Orion 50 mikrog/annos, nenäsumute. Aikuisille (yli 18 v.) siitepölynuhan hoitoon. Vaikuttava aine: mometasonifuroaatti. Annostus: Suositeltu annos on kaksi suihketta kumpaankin sieraimeen kerran vuorokaudessa. Jos et ala tuntea oloasi paremmaksi 7 päivän kuluessa, käänny lääkärin puoleen. Mometason Orion -nenäsumutetta ei saa käyttää yhtäjaksoisesti kolmea kuukautta kauempaa ilman lääkärin määräystä. Kysy lääkkeen käytöstä lääkäriltäsi, jos olet raskaana tai imetät. Pakkauskoko: 1 pullo, jossa on 140 annosta. Itsehoitolääke. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen.

Beclonasal Aqua 50 mikrog nenäsumute. Uusiutuvaan kausiluonteiseen allergiseen nuhaan, jonka lääkäri on aiemmin todennut. Vaikuttava aine: beklometasoni. Annostus: Aikuisille ja yli 14-vuotiaille: 1–2 suihketta molempiin sieraimiin kahdesti vuorokaudessa, enintään 3 kuukauden ajan. Enimmäisannos 4 sumutusta/sierain/vrk. Jos oireet eivät merkittävästi lievity, valmisteen käyttöä ei tule jatkaa yli 3 viikkoa. Alle 14- vuotiaille vain lääkärin ohjeen mukaan. Kysy käytöstä lääkäriltä, jos olet raskaana tai imetät. Pakkaus: 23 ml (200 annosta). Itsehoitolääke. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen.

Kyypakkaus 50 mg tabletti. Ensiavuksi käärmeenpuremaan sekä mehiläisen tai ampiaisen piston aiheuttamiin reaktioihin. Noudata käyttöohjetta ja ota aina yhteys lääkäriin kyynpureman jälkeen. Vaikuttava aine: hydrokortisoni. Pakkauskoko: 3 tablettia. Itsehoitolääke. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen.