Ale

Eucerin AntiREDNESS Soothing Care 50 ml

Kosteuttava kasvovoide, joka rauhoittaa reaktiivista ihoa ja vähentää punoitusta välittömästi ja pitkäkestoisesti. Kehitetty erityisesti yliherkälle iholle sekä rosaceaan tai couperosaan taipuvaiselle iholle. Voide säätelee välittömästi ihon herkkyyttä ja rauhoittaa ihoa hyperaktiivisuuden ilmetessä. Vähentää myös tehokkaasti punoitusta. Parantaa ihon kuntoa välittömästi ja pitkäkestoisesti. Sopii kaikille ihotyypeille. Ihoystävällisyys testattu myös rosacean lievimmän muodon yhteydessä. Sisältää mahdollisimman vähän erilaisia ainesosia, mikä pienentää yliherkkyys- ja allergisten reaktioiden riskiä. Tyhjiöpakkaus suojaa bakteereilta. Hajusteeton. Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset osoittavat: erinomainen vaikutus ja erittäin ihoystävällinen yliherkälle iholle, myös rosaceaan taipuvaiselle iholle. Parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi käytä yhdessä UltraSENSITIVE-puhdistusemulsion kanssa.

 

KESTO: 30.6.2022

 

Pakkauskoko:
50 ml
Markkinoija:
Oriola Finland Oy
Tuotetta varastossa
SKU:
338989
Tarjoushinta 23,14 € Normaalihinta 33,05 €
462,80 € / l

Kosteuttava päivä- ja yövoide, joka rauhoittaa ja vähentää ihon punoitusta. rauhoittaa reaktiivista ihoa ja parantaa ihon hyvinvointia välittömästi ja pitkäkestoisesti.

Aqua, Glycerin, Pantenol, Butyrospermum Parkii Butter, Cetyl Palmitate, Methyl Palmitate, Olus Oil, Pentylene Glycol, Methylpropanediol, Sodium Polyacrylate, 4-t-Butylcyclohexanol Trans-Isomer, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Caprylyl Glycol

 

50 ml

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Eucerin AntiREDNESS Soothing Care 50 ml
Arvostelusi