COPPER INSIDE KIRURGINEN NENÄ-SUUSUOJUS 1 kpl

Vähentää käyttäjän tartuntariskiä. Materiaali on pehmeä ja miellyttävä ja maskin läpi on helppo hengittää. Kuparihiukkaset säilyttävät aktiivisuutensa eivätkä menetä tehoaan käytössä. Pitkäikäinen, ekologinen, edullinen käytössä.

Suositellaan hankittavan 2 maskia. Maski kuivumaan noin 4 tunnin käytön jälkeen. Kuparimaskia ei saa pestä.

 

Valmistaja: Dongguan LingJin Precision Manufacturing Co., LTD.

Erä: 20201115002

Käyt. viim. 15.11.2022

 

Pakkauskoko:
1 kpl
Markkinoija:
Adesso Nutraceuticals Oy
Tilattavissa, tuotetta ei toistaiseksi varastossa
SKU:
8192387
19,30 €

Copper inside, kuparia sisältävä kirurginen suu-nenäsuojain on tarkoitettu suojaamaan terveydenhuollon henkilöstöä, potilaita ja käyttäjiä. Maskin tulee peittää nenä ja suu, jotta se suojaa käyttäjää infektiotauteja aiheuttavilta viruksilta ja bakteereilta. Tuote estää myös ilmassa olevien organismien leviämisen sekä suojaa käyttäjää mahdollisesti saastuneilta nesteroiskeilta hoitotoimenpiteiden aikana.

Maski koostuu kolmesta (3) kerroksesta:
• Sisin kerros A: Polypropyleeni (PP)-kehrätty, kuparioksidia sisältävä sidoskuitukangas
• Välikerros B: PP- sulapuhallettu kuitukangas (suodatinkerros)
• Uloin kerros C: PP-kehrätty, kuparioksidia sisältävä sidoskuitukangas

Kuparioksidilla päällystetyt hengityssuojaimet saattavat merkittävästi vähentää SARS-CoV-2 ristikontaminaatio riskiä (Artikkeli: MedCu Technologies https://orcid.org/0000-0001-6170-5344)

“Hengityssuojainten käyttö on yleisesti hyväksytty merkitykselliseksi COVID-19 taudin torjunnassa. Kuitenkin niin sairastuneet kuin oireettomanakin säilyneet SARS-CoV-2-viruksen infektoimat henkilöt tartuttavat sen maskiin, ja virus voi pysyä elinkelpoisena maskien pinnalla jopa useita päiviä. Vaikka tavalliset hengityssuojaimet ovat kertakäyttöisiä, kuluttajat saattavat käyttää niitä kuitenkin toistuvasti, eikä niitä hävitetä oikein. Maskeja kosketellaan useasti käytön, uudelleenkäytön ja hävittämisen yhteydessä, mikä voi lisätä infektio- ja tartuntariskiä.

Tutkimuksessa valmistettiin N95- ja kirurgisia maskeja, joissa uloimman kerroksen kuitukangas kyllästettiin kuparioksidi-mikropartikkeleilla. Maskit alensivat infektoivan SARS-CoV-2:n viruksen pitoisuutta yli 99,9 %:lla 1 minuutin kuluessa kosketuksesta. Määritykset tehtiin TCID50- ja PCR-analyyseillä, määrittämällä infektoivien virusten pitoisuutta. Maski, joka poistaa SARS-CoV-2-viruksen infektiokyvyn muutamassa minuutissa, voi merkittävästi vähentää viruksen leviämistä ja tartuntoja.” lue koko artikkeli tästä linkistä. Käännös Copper-oxide impregnated masks – significantly reduce Covid-19 cross-contamination_ FI

Ei kupariallergiasta kärsiville. 

Suojamaskin säilytyksessä huomioitavaa 
Säilytyslämpötila alle 50 °C
Kosteusolosuhteet: Alle 80%.
Säilytettävä puhtaassa, viileässä, kuivassa ja hyvin ilmastoidussa tilassa, jossa ei ole syövyttäviä kaasuja. / 
Säilytettävä erillään avotulesta.
Vältettävä pölyä ja kaasuja. 

Kupari värjää maskin persikanväriseksi. 

Pitkäaikainen käyttö, niin kauan kuin maski on fyysisesti ehjä, ei reikiä.
Samat kuparihiukkaset jatkavat uusien virusten torjumista menettämättä tehoaan.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:COPPER INSIDE KIRURGINEN NENÄ-SUUSUOJUS 1 kpl
Arvostelusi