KORONARISKI ON MUUTTANUT APTEEKKIMME TOIMINTATAPOJA TOISTAISEKSI

Pyydämme välttämään asiointia apteekissa, mikäli olet flunssainen. Mikäli apteekkiasiointi on välttämätöntä etkä saa toista asioimaan puolestasi, voit asioida apteekissamme paikan päällä tai käyttää uutta verkkoapteekkiamme. Pyydämme tällöin suojaamaan itsesi hengityssuojaimella tai huivilla sekä pukemaan muovihanskat tai käsineet ennalta. Yskiessäsi yskithän hihasi yläosaan. Kiitämme sinua tästä huomaavaisuudesta.

Apteekeissamme on desinfiointipiste. Kortilla maksaessasi lähimaksulla hoidat maksut kätevästi. Huolehdithan riittävästä etäisyydestä (1-2 m) toisiin ihmisiin. 

Reseptilääkkeitä hankittaessa puolesta asioivalla pitää olla mukanaan potilaan Kela-kortti ja tieto noudettavista lääkkeistä. Suomi.fi -palvelussa voi tehdä myös puolesta asioinnin valtuutuksen.

Itsehoitokipulääkkeiden kertaoston määrä on rajoitettu suurimpaan yksittäiseen hyväksyttyyn itsehoitopakkauksen lääkemäärään. Voimme toimittaa asiakkaalle vain yhden pakkauksen kerrallaan, vaikka lääkettä menisi useammalle henkilölle. Noudatamme tässä Fimean ohjeistusta.

STM:n ajalle 18.8.2020-15.1.2021 annetun määräyksen mukaisesti, lääkemääräystä edellyttäviä parasetamolia tai deksametasonia sisältäviä lääkevalmisteita saa yhdellä ostokerralla myydä tai luovuttaa kulutukseen enintään kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän. Lääkkeiden (myös reseptilääkkeiden) hamstraamista kannattaa välttää.

Kertauksena esitämme, mikäli et pääse itse apteekkiin asioimaan:

Pyydä läheistä asioimaan puolestasi apteekissa. Asiamiehesi noutaa lääketilauksen kelakorttia vastaan. Tilaus maksetaan kassalla tai mikäli olet laskutusasiakas, saat tilauksesi laskulle.   TAI

Käytä uutta verkkoapteekkiamme.  

Reseptilääkkeillä tulee olla sähköinen resepti (erityislupavalmisteissa sähköistetty resepti tähän apteekkiin).

Verkkoapteekista ei voida toimittaa  

  • huumeeksi luokiteltavia valmisteita
  • pienintä pakkauskokoa suurempia toimituksia PKV-lääkkeistä
  • Mustanparran yskäntippoja, Recipektiä eikä Katapektiä (itsehoitolääkkeitä)
  • itsehoitolääkkeitä, jolla on sama vaikuttava lääkeaine, enemmän kuin suurin, yksittäinen pakkauskoko
  • eläimille tarkoitettuja reseptilääkkeitä
  • hyttys- ja punkkikarkotteita

Etanolia ja isopropyylialkoholia sisältävät käsidesi- ja desinfiointivalmisteet toimitamme vain apteekista tai apteekin omalla kotiinkuljetuksella.

Kylmäsäilytyksen vaativat valmisteet toimitamme toistaiseksi vain apteekista noutamalla tai apteekin omalla kotiinkuljetuksella.             

Verkkoapteekin toimitustapoihin pääset tästä.